Lapostető vízszigetelés EPDM gumilemezzel

A Firestone RubberCover egy kiváló rendszer lakóépületek legfeljebb 100 m2 (*) területű lapostetőjének vízszigetelésére. A Firestone EPDM gumilemez várható élettartama több mint 50 év. Ezért vált a RubberCover a piacon megtalálható egyik legtartósabb és leginkább fenntartható csapadákvíz szigeteléssé.
Mivel számos aljzattal kompatibilis, tetőfelújításokhoz és új építésű projektekhez egyaránt tökéletes. Röviden, a RubberCover-t arra tervezték, hogy kiállja az idő próbáját és Ön nyugodtan tudjon aludni.

Vízszigetelés kivitelezése – Nem gond.

A gumi vízszigetelő lemez könnyű (1,51 kg/m2), rugalmas, egyszerű vele dolgozni és gyorsan beépíthető. Nagy leplekben szállítjuk, amelyek a legtöbb lakóépületet egyben lefedik, így nincs, vagy alig van szükség helyszíni összeillesztésre. A tekercsek kezelése és tárolása egyszerű. Amennyiben a szerkezet megfelelő, a vízszigetelő lemez gyakorlatilag minden új és meglévő lapostetőn használható.

Nincs láng. Nincs gond.

A csapadékvízszigetelő lemez beépítéséhez nincs szükség lángra. A lemezt egyszerűen az aljzathoz ragasztjuk egy kontaktragasztóval. Ez a kivitelezési eljárás lényegesen csökkenti a tűzesetek kockázatát.

Környezetvédelem. Nem gond.

A vízszigetelő lemez rendkívüli tartósságának, könnyű karbantartásának és újrahasznosíthatóságának köszönhetően az egyik leginkább környezetbarát csapadékvíz szigetelő termék a piacon. Több külső tanulmány bizonyította, hogy az EDPM lemez a többi vízszigetelő lemezhez képest kevésbé terheli a környezetet. Kémiailag inert és nem bocsát ki káros anyagot. Ezáltal alkalmas esővíz gyűjtésére. Ezen felül a rendszer kompatibilis az extenzív zöldtetőkkel és napelemes rendszerekkel, ezzel is hozzájárulva a környezet fenntarthatóságához.
A Firestone gyártóüzemei ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványokkal rendelkeznek, amelyek tükrözik a vállalatnak a minőség és a környezettudatosság felé való elköteleződését.

Beépítéshez szükséges szerszámok. Nem gond.

Csak néhány szerszámra van szükség a vízszigetelő lemez beépítéséhez. Ezek elérhetők nálunk, használatuk pedig egyszerű.

Évekig problémamentesen!

A lapostető vízszigetelő lemez rendkívül ellenálló az UV-sugárzással, az ózonnal, mikroorganizmusokkal és a szélsőséges időjárási körülményekkel szemben. A vízszigetelő lemez rugalmassága több mint 300%, ezen tulajdonság miatt kiválóan alkalmazkodik az épület mozgásaihoz és a hőmérséklet ingadozásokhoz. A gumi vízszigetelő lemez több évtizeden át megtartja fizikai tulajdonságait, és nem, vagy csak kevés karbantartást igényel. Az olyan tartozék, mint a tetőablak vagy bővítések utólag is könnyen beépíthetők, anélkül, hogy a rendszer teljesítményét befolyásolnák.

Tetőelemek beépítése egyszerűen

A vízszigetelő lemez tartozékaival a tetőablakok, kémények, ereszcsatornák, tetőösszefolyók és oldalkifolyók vízszigetelése egyszerűen, gyorsan és biztonságosan megoldható. Ehhez a vulkanizált és vulkanizálatlan (formálható) szegélylemezeket, az előregyártott öntapadó idomelemeket (kábel- és csőszegélyező elemek), az EPDM alapú tetőösszefolyókat és az EPDM alapú oldalkifolyókat használjuk.

Helyszíni illesztés

A kivitelezéshez szükséges: Dörzslap+tartónyél, Kellősítő, Takarószalag, szilikongörgő

Külső sarok vízszigetelése

A kivitelezéshez szükséges: Dörzslap+tartónyél, Kellősítő, Öntapadó foltelem, szilikongörgő

Felülvilágító vízszigetelése

A kivitelezéshez szükséges: Dörzslap+tartónyél, Kellősítő, Öntapadó vulkanizált részletképző szegélylemez, öntapadó foltelem, szilikongörgő

Csőáttörés vízszigetelése

A kivitelezéshez szükséges: Dörzslap+tartónyél, Kellősítő, Univerzális csőszegélyező elem, szilikongörgő

EPDM alapú oldalkifolyó vízszigetelése

A kivitelezéshez szükséges: Dörzslap+tartónyél, Kellősítő, EPDM alapú oldalkifolyó, Öntapadó vulkanizálatlan részletképző szegélylemez, szilikongörgő

EPDM alapú tetőösszefolyó vízszigetelése

A kivitelezéshez szükséges: Dörzslap+tartónyél, Kellősítő, EPDM alapú tetőösszefolyó, Öntapadó vulkanizált részletképző szegélylemez, szilikongörgő

>> Miért válassza tetője vízszigeteléséhez a RubberCover gumilemezt? A részletekért kattintson…

Galéria

Rendszerelemek

Kapcsolat

    * kötelező mezők