Lapostető vízszigetelés EPDM gumilemezzel

Az Elevate RubberCover egy kiváló rendszer lakóépületek legfeljebb 100 m2 (*) területű lapostetőjének vízszigetelésére. Az Elevate EPDM gumilemez várható élettartama több mint 50 év. Ezért vált a RubberCover a piacon megtalálható egyik legtartósabb és leginkább fenntartható vízszigeteléssé.
Mivel számos aljzattal kompatibilis, tetőfelújításokhoz és új építésű projektekhez egyaránt tökéletes. Röviden, a RubberCover-rel végzett lapostető vízszigetelés kiállja az idő próbáját és Ön nyugodtan tud aludni.

Lapostető vízszigetelés – Nem gond.

A lapostető vízszigetelés során használt gumilemez könnyű (1,51 kg/m2), rugalmas, egyszerű vele dolgozni és gyorsan beépíthető. Nagy leplekben szállítjuk, amelyek a legtöbb lakóépületet egyben lefedik, így nincs, vagy alig van szükség helyszíni összeillesztésre. A tekercsek kezelése és tárolása egyszerű. Amennyiben a szerkezet megfelelő, a lapostető vízszigeteléshez használt lemez gyakorlatilag minden új és meglévő tetőn használható.

Lapostető vízszigetelés lángmenetesen

A vízszigetelő gumilemez beépítéséhez nincs szükség lángra. A lemezt egyszerűen az aljzathoz ragasztjuk egy kontaktragasztóval. Ez a kivitelezési eljárás lényegesen csökkenti a tűzesetek kockázatát.

Környezetvédelem. Nem gond.

A vízszigetelő lemez rendkívüli tartósságának, könnyű karbantartásának és újrahasznosíthatóságának köszönhetően az egyik leginkább környezetbarát lapostetők vízszigetelésére használt termék a piacon. Több külső tanulmány bizonyította, hogy az EDPM gumilemez a többi lapostető vízszigeteléshez képest kevésbé terheli a környezetet. Kémiailag inert és nem bocsát ki káros anyagot. Ezáltal alkalmas esővíz gyűjtésére. Ezen felül a rendszer kompatibilis az extenzív zöldtetőkkel és napelemes rendszerekkel, ezzel is hozzájárulva a környezet fenntarthatóságához.
Az Elevate gyártóüzemei ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványokkal rendelkeznek, amelyek tükrözik a vállalatnak a minőség és a környezettudatosság felé való elköteleződését.

A lapostető vízszigetelés kivitelezésének szerszámai

Csak néhány szerszámra van szükség a vízszigetelő lemez beépítéséhez. Ezek elérhetők nálunk, használatuk pedig egyszerű.

Évekig problémamentesen!

A lapostető vízszigetelő lemez rendkívül ellenálló az UV-sugárzással, az ózonnal, mikroorganizmusokkal és a szélsőséges időjárási körülményekkel szemben. A vízszigetelő lemez rugalmassága több mint 300%, ezen tulajdonság miatt kiválóan alkalmazkodik az épület mozgásaihoz és a hőmérséklet ingadozásokhoz. A RubberCover-rel végzett lapostető vízszigetelés több évtizeden át megtartja fizikai tulajdonságait, és nem, vagy csak kevés karbantartást igényel. Az olyan tartozék, mint a tetőablak vagy bővítések utólag is könnyen beépíthetők, anélkül, hogy a lapostető vízszigetelés teljesítményét befolyásolnák.

Tetőelemek beépítése egyszerűen

A RubberCover lapostető vízszigetelési rendszer tartozékaival a tetőablakok, kémények, ereszcsatornák, tetőösszefolyók és oldalkifolyók vízszigetelése egyszerűen, gyorsan és biztonságosan megoldható. Ehhez a vulkanizált és vulkanizálatlan (formálható) szegélylemezeket, az előregyártott öntapadó idomelemeket (kábel- és csőszegélyező elemek), az EPDM alapú tetőösszefolyókat és az EPDM alapú oldalkifolyókat használjuk.

Lapostető vízszigetelés kivitelezése: Helyszíni illesztés

A kivitelezéshez szükséges: Dörzslap+tartónyél, Kellősítő, Takarószalag, szilikongörgő

Lapostető vízszigetelés kivitelezése: Külső sarok vízszigetelése

A kivitelezéshez szükséges: Dörzslap+tartónyél, Kellősítő, Öntapadó foltelem, szilikongörgő

Lapostető vízszigetelés kivitelezése: Felülvilágító vízszigetelése

A kivitelezéshez szükséges: Dörzslap+tartónyél, Kellősítő, Öntapadó vulkanizált részletképző szegélylemez, öntapadó foltelem, szilikongörgő

Lapostető vízszigetelés kivitelezése: Csőáttörés vízszigetelése

A kivitelezéshez szükséges: Dörzslap+tartónyél, Kellősítő, Univerzális csőszegélyező elem, szilikongörgő

Lapostető vízszigetelés kivitelezése: EPDM alapú oldalkifolyó vízszigetelése

A kivitelezéshez szükséges: Dörzslap+tartónyél, Kellősítő, EPDM alapú oldalkifolyó, Öntapadó vulkanizálatlan részletképző szegélylemez, szilikongörgő

Lapostető vízszigetelés kivitelezése: EPDM alapú tetőösszefolyó vízszigetelése

A kivitelezéshez szükséges: Dörzslap+tartónyél, Kellősítő, EPDM alapú tetőösszefolyó, Öntapadó vulkanizált részletképző szegélylemez, szilikongörgő

lapostető szigetelés rubbercover referencia képek

Miért jó választás a RubberCover lapostető vízszigetelő  gumilemez?

 • Mert az Elevate EPDM lapostető vízszigetelése immár NÉGY évtizede világszerte bizonyít a tetőkön
 • a RubberCover lapostető vízszigetelő gumilemez élettartama több, mint 50 év
 • A vízszigetelő gumilemezt egy rétegben kell a tető felületre ragasztani
 • teljesen UV álló
 • terméktámogatást biztosítunk az első ötlettől a megvalósulásig
 • extenzív zöldtető kialakítására is kiváló – gyökérálló
 • esővíz gyűjtésére és újrahasznosítására is alkalmas, mivel nem oldódik ki belőle semmilyen kémiai anyag
 • napelemes tetők kialakítását is lehetővé teszi
 • a lapostető vízszigetelés LÁNG NÉLKÜL, egyszerűen, biztonságosan beépíthető
 • 300%-ban elasztikus vízszigetelő lemez, ezáltal alkalmazkodik az épület mozgásaihoz és a hőmérséklet ingadozásokhoz
 • könnyű anyag (1,5 kg/nm)
 • akár 48 órán belül Magyarország területén bárhová kiszállítunk
 • tisztán, biztonságosan lehet vele dolgozni, drága szerszámok nélkül
 • extrém hideg/meleg körülmények között is beépíthető
 • kisebb felületek akár önállóan is kivitelezhetők
 • a lapostető vízszigetelés kivitelezéséhez az előregyártott idomelemek (oldalkifolyók, tetőösszefolyó, kábel- és csőáttörések) gyors és biztonságos megoldást nyújtanak
 • igény esetén az általunk képzett és minősített kivitelezők biztosítják a vízszigetelés szakszerű beépítését

Galéria

Rendszerelemek

Kapcsolat

  * kötelező mezők