?>

RubberCover™ EPDM lemez

A RubberCover EPDM lapostető szigetelő gumilemezeinek hatékonysága az egyediségnek és a kivételes tulajdonságainak köszönhető. Az anyagot alkotó részei 100 %-ban vulkanizáltak, valamin egyrétegű etilén-propilén-dién therpolimer tartalmuknak köszönhetően minőségi alapot nyújtanak.

Nemzetközi kereskedelmi, valamint ipari építmények százezrei alkalmazzák a Firestone EPDM gumilemezeit, amely lakossági ingatlanok esetében egyaránt használatos.

Miért válasszam a Rubbercover EPDM lapostető szigetelő gumilemezeket?

Tulajdonságok és jellemzők

lapostető szigetelés tartós, UV álló

Egyedülálló tartósság és UV ellenállás

A Firestone RubberCover™ EPDM lapostető szigetelő lemezek egyedülálló védelmet nyújtanak az ózonnal és az UV sugárzással, valamint magas vagy alacsony hőmérséklettel szemben. Nem igényel fényvisszaverő festést. 50 év fölötti várható élettartam. A több mint másfél milliárd négyzetméter beépített szigetelés világszerte a bizonyítéka a Firestone EPDM kiváló teljesítményének.

Lapostető szigetelés varrat nélküli EPDM gumilemez leplek

Varratnélküli leplek

A Firestone RubberCover™ EPDM lapostető szigetelő lemezeket nagy varratnélküli leplekben gyártják egészen 6,10 m szélességig, ezáltal a legtöbb kisméretű lakossági tető egyetlen lepellel szigetelhető, helyszíni varrat-képzés nélkül. Igény esetén akár 15,25m széles, 30,5m hosszú gyári lemezek is elérhetőek.

lapostető szigetelés gumilemez időtállóságának vektorrajza

Tartós, időtálló

A lapostető szigetelő lemez várható élettartama több, mint 50 év. Évtizedekre számoljon és felejtse el, hogy tető van Ön fölött.

lapostető szigetelés gazdaságosságának vektorrajza

Hosszútávon igazán megéri

A Firestone RubberCover™ EPDM lapostető szigetelő lemezzel készült tetők szinte alig igényelnek karbantartást. Ez a tulajdonsága, párosulva a tartóssággal és a versenyképes beépítési költségekkel igen alacsony élettartamra számolt költséget eredményez.

lapostető szigetelés nincs lángolvasztás vektorrajza

Nincs lángolvasztás

A Firestone RubberCover™ EPDM lapostető szigetelő lemezek beépítése könnyű. A beépítés lángmentes, mivel a lemezt kontaktragasztó segítségével rögzítjük a tetőhöz. Lemezek egymás közötti illesztése hidegvulkanizációs eljárással történik, így nem igényel lángolvasztást vagy hegesztést. Tiszta, Egyszerű, Biztonságos lapostető szigetelés!

lapostető szigetelés rugalmasság vektorrajza

Rugalmas

A Firestone RubberCover™ EPDM lapostető szigetelő lemez rugalmas marad extrém alacsony hőmérsékleten is, így az év minden időszakában könnyű vele dolgozni. A lemez elaszticitása (erőbehatás megszűnése után visszanyeri eredeti méretét) több mint 300 %, így kiválóan követi az épület mozgásait.

lapostető szigetelés környezetbarát tulajdonság vektorrajza

Környezetbarát

Firestone RubberCover™ EPDM lapostető szigetelő lemez egy semleges anyag, csekély mértékű környezeti hatással a gyártás, beépítés és a használat során, hosszú élettartamú más tetőszigetelő lemezekhez képest. Ezenkívül, a Firestone EPDM gumilemez gyártó üzemei megkapták az ISO 14001 tanúsítványt az általuk használt környezet irányítási rendszerre.

lapostető szigetelés esővíz újrahasznosításának vektorrajza

Esővíz újrahasznosítás

A környezeti elemzéseiről közismert, akkreditált belga laboratórium, az Eurofins által végzett tesztek kimutatták, hogy a Firestone RubberCover™ EPDM lapostető szigetelő lemez és az teljes rendszere alkalmas az esővíz hasznosítására, így a tetőről összegyűjtött víz újrahasznosítható a háztartások vízellátásában.

lapostető szigetelés gumilemezének tűzállóságának vektorrajza

Természetes tűzállóság

A Firestone RubberCover™ EPDM lapostető szgetelő lemez anyagösszetétele biztosítja a tűzellenállást, így nem szükséges külön tűzvédelmi termék hozzáadása tető építéseknél, annak érdekében, hogy megkapja a BROOF (t1), BROOF (t3) vagy BROOF (t4) besorolást.

Videók

Rubbercover™ Lapostető szigetelés kalkulátor

Tető mérete

Gyakori kérdések

Galéria

Ügyfeleink véleményei

Kapcsolat

    * kötelező mezők