RubberCover™ EPDM lemez

A RubberCover EPDM lapostető vízszigetelő gumilemezeinek hatékonysága az egyediségnek és a kivételes tulajdonságainak köszönhető. Az anyagot alkotó részei 100 %-ban vulkanizáltak, valamin egyrétegű etilén-propilén-dién therpolimer tartalmuknak köszönhetően minőségi alapot nyújtanak.

Nemzetközi kereskedelmi, valamint ipari építmények százezrei alkalmazzák az Elevate EPDM gumilemezeit, amely lakossági ingatlanok esetében egyaránt használatos.

Miért válasszam a Rubbercover EPDM lapostető vízszigetelő gumilemezeket?

Tulajdonságok és jellemzők

lapostető szigetelés tartós, UV álló

Egyedülálló tartósság és UV ellenállás

Az Elevate RubberCover™ EPDM lapostető vízszigetelő lemezek egyedülálló védelmet nyújtanak az ózonnal és az UV sugárzással, valamint magas vagy alacsony hőmérséklettel szemben. Nem igényel fényvisszaverő festést. 50 év fölötti várható élettartam. A több mint másfél milliárd négyzetméter beépített szigetelés világszerte a bizonyítéka az Elevate EPDM kiváló teljesítményének.

Lapostető szigetelés varrat nélküli EPDM gumilemez leplek

Varratnélküli leplek

Az Elevate RubberCover™ EPDM lapostető vízszigetelő lemezeket nagy varratnélküli leplekben gyártják egészen 6,10 m szélességig, ezáltal a legtöbb kisméretű lakossági tető egyetlen lepellel szigetelhető, helyszíni varrat-képzés nélkül. Igény esetén akár 15,25m széles, 30,5m hosszú gyári lemezek is elérhetőek.

lapostető szigetelés gumilemez időtállóságának vektorrajza

Tartós, időtálló

A lapostető vízszigetelő lemez várható élettartama több, mint 50 év. Évtizedekre számoljon és felejtse el, hogy tető van Ön fölött.

lapostető szigetelés gazdaságosságának vektorrajza

Hosszútávon igazán megéri

Az Elevate RubberCover™ EPDM lapostető vízszigetelő lemezzel készült tetők szinte alig igényelnek karbantartást. Ez a tulajdonsága, párosulva a tartóssággal és a versenyképes beépítési költségekkel igen alacsony élettartamra számolt költséget eredményez.

lapostető szigetelés nincs lángolvasztás vektorrajza

Nincs lángolvasztás

Az Elevate RubberCover™ EPDM lapostető vízszigetelő lemezek beépítése könnyű. A beépítés lángmentes, mivel a lemezt kontaktragasztó segítségével rögzítjük a tetőhöz. Lemezek egymás közötti illesztése hidegvulkanizációs eljárással történik, így nem igényel lángolvasztást vagy hegesztést. Tiszta, Egyszerű, Biztonságos lapostető szigetelés!

lapostető szigetelés rugalmasság vektorrajza

Rugalmas

Az Elevate RubberCover™ EPDM lapostető vízszigetelő lemez rugalmas marad extrém alacsony hőmérsékleten is, így az év minden időszakában könnyű vele dolgozni. A lemez elaszticitása (erőbehatás megszűnése után visszanyeri eredeti méretét) több mint 300 %, így kiválóan követi az épület mozgásait.

lapostető szigetelés környezetbarát tulajdonság vektorrajza

Környezetbarát

Elevate RubberCover™ EPDM lapostető vízszigetelő lemez egy semleges anyag, csekély mértékű környezeti hatással a gyártás, beépítés és a használat során, hosszú élettartamú más tetőszigetelő lemezekhez képest. Ezenkívül, az Elevate EPDM gumilemez gyártó üzemei megkapták az ISO 14001 tanúsítványt az általuk használt környezet irányítási rendszerre.

lapostető szigetelés esővíz újrahasznosításának vektorrajza

Esővíz újrahasznosítás

A környezeti elemzéseiről közismert, akkreditált belga laboratórium, az Eurofins által végzett tesztek kimutatták, hogy az Elevate RubberCover™ EPDM lapostető vízszigetelő lemez és az teljes rendszere alkalmas az esővíz hasznosítására, így a tetőről összegyűjtött víz újrahasznosítható a háztartások vízellátásában.

lapostető szigetelés gumilemezének tűzállóságának vektorrajza

Természetes tűzállóság

Az Elevate RubberCover™ EPDM lapostető szgetelő lemez anyagösszetétele biztosítja a tűzellenállást, így nem szükséges külön tűzvédelmi termék hozzáadása tető építéseknél, annak érdekében, hogy megkapja a BROOF (t1), BROOF (t3) vagy BROOF (t4) besorolást.

Videók

Rubbercover™ Lapostető szigetelés kalkulátor

Tető mérete

Gyakori kérdések

Galéria

Ügyfeleink véleményei

Kapcsolat

    * kötelező mezők