Tanúsítványok és engedélyek

Az Elevate RubberCover™ EPDM lemez megkapta a CE jelölést.

Ezzel is bizonyítva, hogy a jelenlegi európiai biztonsági, egészségügyi, környezeti és vásárlói elvárásoknak minden szempontból megfelel.

Az Elevate RubberCover™ EPDM 1,1 mm lemez CE teljesítménynyilatkozata (DoP) angol

Az Elevate RubberCover™ EPDM 1,5 mm lemez CE teljesítménynyilatkozata (DoP) angol

Az Elevate RubberCover™ EPDM 1,1 mm lemez CE teljesítménynyilatkozata (DoP) magyar

Az Elevate RubberCover™ EPDM 1,5 mm lemez CE teljesítménynyilatkozata (DoP) magyar

A teljesítménynyilatkozat tartalmazza a termék technikai és fizikai jellemzőit és részletes információkat a lemez csomagolásáról, tárolásáról és az eltarthatóságáról.

Az Elevate RubberCover™ EPDM lemezt számos nemzeti és nemzetközi szervezetek tesztelték és elismerték. Ezeknek a különböző elismervényeknek a birtokában, állandó vizsgálatokat folytatnak a gyárakban, hogy ellenőrizék a gyártási és minőségbiztosítási folyamatokat és a végtermékek minőségét. Ezáltal garantáljuk, hogy az Elevate RubberCover™ EPDM lemeze következetesen nagyon jó minőségű.

Minőségi gyártás

Az Elevate csúcstechnológiájú, Észak-Amerikában található EPDM gyártó üzemei precíz minőségbiztosítási irányelveket követnek, a nyersanyag kiválasztástól egészen a befejezett termék ellenőrzéséig. Ezek az EPDM gyárak minőségbiztosítási rendszere az ISO 9001, a környezetirányítási rendszere pedig ISO 14001 minősítéseket kapták meg.

Biztonsági adatlapok