?>

Lapostető szigeteléshez felületkiegyenlítő lemez

Firestone Isogard HD lemez

A Firestone ISOGARD™ HD 12,7 mm vastag felületkiegyenlítő lemez. Nagy sűrűségű, zártcellás poliizocianuráthab (PIR) belső rétege mindkét oldalon üvegszálas kasírozású. Egy tábla mérete 1,22 x 2,25 m.

Ha a tetőn erős a gyalogos forgalom, a járósáv alatt az ásványgyapot hőszigetelés károsodhat, összenyomódhat, vagy keménytáblás szigetelés esetén a habosított hőszigetelés és a bevonat közötti tapadás sérülhet. A Firestone ISOGARD™ HD felületkiegyenlítő lemez egyenletes terhelést biztosít, és megvédi az alatta lévő rétegeket a sérüléstől. Ez a könnyen beépíthető, tartós termék nagy ütésállóságot garantál. Felújításhoz is kiváló választás: használja fedőlemezként a meglévő tetőn.

OSB lap helyett kitűnő választás.

Isogard HD felületkiegyenlítő lemez OSB lap helyett

Mi a PIR?

A poliizocianurát (PIR), egy hőre keményedő műanyag, amelyet általában habként állítanak elő és merev hőszigetelésként használnak. PIR-hab kémiailag és termikusan stabil. A PIR hőszigetelő táblákat többféle kasírozással gyártják.

Mi az OSB lap?

Faforgácsokból ragasztással egyesített, háromrétegû erdei fenyõ alapanyagú agglomerált lap

 

Hét ok,hogy miért válassza OSB lap helyett az ISOGARD HD felületkiegyenlítő lemezt

Az ISOGARD HD felületkiagyenlítő lemez előnyei:

1. Könnyűsúlyú

Egy 1,22 m x 2,25 m méretű ISOGARD HD felületkiegyenlítő lemez csupán 5 kg-ot nyom, így könnyen kezelhető és beépíthető. Egy hasonló méretű OSB lap 24 kg.

2. Gyorsan és könnyen beépíthető

A lemez könnyedén vágható, és gyorsan be lehet építeni olyan tetőelemek köré, mint az összefolyók vagy egyéb áttörések. Ezzel csökkentve a
kivitelezési időt és a munkaerőköltségeket.

3. Kiemelkedő teljesítmény

Hőteljesítménye jobb, mint bármely 12 mm vastagságú merev takarólemeznek, és ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak. Kiváló ellenállással bír a szélteherrel szemben, egyenletesen fed, és laponként kevesebb rögzítőelem szükséges, mint a hasonló méretű, 25 mm vastagságú egyéb felületkiegyenlítők esetében.

4. Magas összenyomódási ellenállás

Több mint 800 kPa (ez 5-6-szor nagyobb, mint egy szokványos PIR hőszigetelő tábla esetén).

5. Plusz védelem

Hozzájárul a teljes tetőszigetelési rendszer szerkezeti szilárdságához, valamint a jégeső és a gyalogos forgalom által okozott, illetve más lehetséges káros hatások enyhítéséhez. A tetőrendszer tűzvédelmi tulajdonságait is javíthatja.

6. Tartós

Helyesen beépítve az épület teljes élettartama alatt kitart.

7. Környezetbarát

A lemez 100%-ban üvegszál, penész- és nedvességálló kasírozással és több mint 9%-ban fogyasztói és ipari felhasználás utáni kombinált újrahasznosított anyagból készült. A  habtechnológia HCFC mentes habosítóanyagot tartalmaz. Globális felmelegedési potenciálja (GWP – Global Warming Potential) alacsony, az Ózonkibocsátási potenciálja (ODP – Ozone Depletion Potential) nulla.

Hogyan kell beépíteni a felületkiegyenlítő lemezt?

Mindig csak annyi felületkiegyenlítő lemezt építsen be, amennyit a munkanap során vagy a kedvezőtlen időjárás beállta előtt le tud fedni RubberCover vízszigetelő gumilemezzel. Az ISOGARD™ HD felületkiegyenlítő lemez pontosan illeszkedjen a tetőáttörésekhez és a tetőkiszögellésekhez.

A lemezt megfelelő rögzítőelemekkel és alátétekkel vagy hőszigetelő-ragasztóval rögzítse a tetőhöz. A lemezenkénti rögzítőelemek számát a szélteherszámítás alapján kell meghatározni a helyi építési előírásoknak megfelelően. Teljes felületen ragasztott lapostető szigetelő rendszer esetén felületkiegyenlítő lemezenként legalább 12 rögzítőelem szükséges. Legalább 8 rögzítőelemre van szükség a mechanikusan rögzített tetőszigetelő lemez esetén.

Felületkiegyenlítő lemez OSB lap helyett fektetési rajz 8 rögzítési pont Felületkiegyenlítő lemez OSB lap helyett fektetési rajz 12 rögzítési pont

Felületkiegyenlítő lemez csomagolása és tárolása

>>Ha további kérdése van termékünkről, vagy ingyenes termékmintát szeretne, keressen minket