Garázstető javítás Elevate Rubbercover EPDM lapostető vízszigetelési rendszerrel

Az átgondoltan kiválasztott építési anyagok és a precízen kivitelezett munka ellenére is az évek során mindig adódhatnak kisebb, nagyobb gondok az épülettel.

A tető esetében a beázás egy olyan probléma, aminek hosszú ideig nem halasztható a javítása.

Tulajdonosként két lehetőségünk van:

  • mi magunk javítjuk meg
  • vagy szakembert hívunk.

Akár javításról vagy az egész tető újbóli vízszigeteléséről legyen szó, a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás a RubberCover lapostető szigetelő rendszere.

László lapostetős garázsa beázott. Lapostető szigetelő rendszerünket az interneten találta meg.

Korábban még nem dolgozott vele. A kivitelezési videók, a honlapon található leírások és a kollégánk telefonos segítsége után úgy döntött, maga végzi el a tetőszigetelés beépítését. A lapostető szigeteléshez szükséges gumilemezt és tartozékait  Webáruházunkból rendelte meg. Ahol a szigetelési munkához szükséges összes anyagot megtalálta.

László megosztotta velünk a tetőjavítás során szerzett tapasztalatait, melyet korábban bitumenes lemezzel szigetelt:

Első lépésként a tetőt letakarította az évek folyamán rárakódott szennyeződéstől. A málló bitumenes szigetelést leszedte a tetőről.

Ha bitumenes lemezzel szigetelt tetőjavítást végzünk, nem szükséges a korábbi szigetelés teljes eltávolítása. Csak a könnyen feljövő részeket kell felszedni a tető felületéről. A tetőhöz még jól tapadó bitumenes szigetelést hagyhatjuk, mert a felületére a Rubbercover lapostető szigetelő rendszer ragasztójával (Általános kontaktragasztó) a Gumilemez felragasztható.

Az így kapott tiszta, száraz aljzatra két darabban, a tető teljes felületére a RubberCover rendszerének saját ragasztójával – Általános kontaktragasztó – felragasztotta (a mezőben és a peremeken is) az EPDM gumilemezt. A képen jó kivehető a két lepel helyszíni toldása Takarószalaggal.

Két EPDM gumilemez hosszanti illesztése:

 

A belső sarkoknál a zsebek kialakítása.

 

A pontos munka eredménye a tulajdonos által saját kezűleg kivitelezett lapostető szigetelés.

László véleménye a Rubbercover lapostető szigetelő rendszerről:

„Meg vagyok elégedve, tényleg nem nehéz dolgozni vele és ahhoz képest, hogy először használtam, nem is sikerült rosszul.”

A képek magukért beszélnek.

Gratulálunk!

>>További információkért lépjen kapcsolatba velünk

>>Jelentkezzen kivitelezőknek szóló oktatásainkra

>>Nézze meg termékeinket webáruházunkban

garázstető bitumenes lapostetejének felújítása RubberCover gumilemezzel előtte-utána